//cdn.globalso.com/zjhongke/hk1.jpg
//cdn.globalso.com/zjhongke/hk2.jpg

Wewengkon Gawé

Sapanjang taun, rupa-rupa produk sapertos mékanis, semi-éléktronik, sareng badan throttle éléktronik anu dikembangkeun sareng diproduksi dumasar kana hasil panilitian parantos suksés diakui ku seueur pabrik mobil domestik sareng produsén sistem EFI sareng ngajaga dukungan jangka panjang.

default

tentang Kami

Ruian Hongke Xinde Electric Co., Ltd. ayana di Kota Tangxia, Kota Ruian, "Ibukota Bagian Otomatis sareng Motor Cina" anu kasohor di dunya.Pausahaan nyertakeun wewengkon leuwih ti 20 acres, kalawan aréa konstruksi leuwih ti 40.000 méter pasagi, sarta total investasi leuwih ti 20 juta USD.Éta mangrupikeun produsén anu khusus dina produksi awak throttle EFI sareng tuang.

ngalanggan
img

Produk Kami

Produk Diulas

Hubungan koperasi ogé diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Rusia sareng pasar internasional sareng luar negeri anu sanés, sareng pisan disukai ku para nasabah.nilai kaluaran parusahaan geus tumuwuh steadily sanggeus 2018. Dina 2021, nilai kaluaran parusahaan bakal ngaleuwihan 10 juta USD.

Tingali sadaya katalog
Warta
=