030133062D Throttle Body pikeun VW


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

OEM No.

036133062D

Hongké No.

E44-4

Modél Mobil

VW: GOL / FOX

Pabrik Cina

Ruian Hongke Xinde Electric Co., Ltd.

Bungkusan Rincian

Bungkusan nétral

bungkusan ngaropéa

Standar Manajemén Produksi

IATF 16949

Garansi

12 bulan

Saluran pamayaran

L/C, Western Union, D/P, D/A, T/T

Waktos pangiriman

30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran canggih (deposit + pembayaran final)

Saluran Logistik

FOB atanapi ku laut / hawa / karéta api / express

Aplikasi

AUDI A2 (8Z0) 1.6 FSI 2002-2005

VW BORA (1J2) 1.6 FSI 2002-2005

VW BORA (1J2) 2.0 1998-2005

VW BORA (1J2) 2.0 4gerakan 2000-2005

VW BORA Varian (1J6) 1.6 FSI 2002-2005

VW BORA Varian (1J6) 2.0 1999-2005

VW BORA Varian (1J6) 2.0 4motion 2000-2005

VW GOLF IV (1J1) 1.6 FSI 2002-2005

VW GOLF IV Varian (1J5) 1.6 FSI 2002-2006

VW LUPO (6X1, 6E1) 1.4 FSI 2001-2005


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami