047133062D Throttle Body pikeun SKODA


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

OEM No.

047133062D

Hongké No.

E44-2

Modél Mobil

SKODA: FABIA / OCTAVIA 1.4 / 1.0

Pabrik Cina

Ruian Hongke Xinde Electric Co., Ltd.

Bungkusan Rincian

Bungkusan nétral

bungkusan ngaropéa

Standar Manajemén Produksi

IATF 16949

Garansi

12 bulan

Saluran pamayaran

L/C, Western Union, D/P, D/A, T/T

Waktos pangiriman

30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran canggih (deposit + pembayaran final)

Saluran Logistik

FOB atanapi ku laut / hawa / karéta api / express

Aplikasi

SKODA FABIA (6Y2) 1.4 1999-2002

SKODA FABIA (6Y2) 1.0 1999-2002


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami