8200166870 8200166869 Throttle Awak pikeun


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

OEM No.

8200166870

8200166869

Hongké No.

E42

Modél Mobil

Pabrik Cina

Ruian Hongke Xinde Electric Co., Ltd.

Bungkusan Rincian

Bungkusan nétral

bungkusan ngaropéa

Standar Manajemén Produksi

IATF 16949

Garansi

12 bulan

Saluran pamayaran

L/C, Western Union, D/P, D/A, T/T

Waktos pangiriman

30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran canggih (deposit + pembayaran final)

Saluran Logistik

FOB atanapi ku laut / hawa / karéta api / express

RENAULT TWINGO I (C06_) 1.2 16V (C06C, C06D, C06K) 2001-

RENAULT TWINGO I (C06_) 1.2 16V (C060) 2004-2007

RENAULT KANGOO (KC0 / 1_) 1.2 16V 2001-

RENAULT CLIO II (BB0 / 1 / 2_, CB0 / 1 / 2_) 1.2 16V 2001-

RENAULT KANGOO Rapid (FC0 / 1_) 1.2 16V 2001-

RENAULT THALIA I (LB0/1/2_) 1.2 16V 2002-


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami