8200452016 40052116000R Throttle Body pikeun RENAULT


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

OEM No. 8200452016
Hongké No. E40B
Modél Mobil  
Pabrik Cina Ruian Hongke Xinde Electric Co., Ltd.
Bungkusan Rincian Bungkusan nétral

bungkusan ngaropéa

Standar Manajemén Produksi IATF 16949
Garansi 12 bulan
Saluran pamayaran L/C, Western Union, D/P, D/A, T/T
Waktos pangiriman 30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran canggih (deposit + pembayaran final)
Saluran Logistik FOB atanapi ku laut / hawa / karéta api / express

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami