9128412 9118849 Throttle Awak pikeun


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

OEM No. 9128412
9118849
Hongké No. 2E+54
Modél Mobil
Pabrik Cina Ruian Hongke Xinde Electric Co., Ltd.
Bungkusan Rincian 1) Bungkusan nétral
2) bungkusan ngaropéa
Standar Manajemén Produksi IATF 16949
Garansi 12 bulan
Saluran pamayaran L/C, Western Union, D/P, D/A, T/T
Waktos pangiriman 30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran canggih (deposit + pembayaran final)
Saluran Logistik FOB atanapi ku laut / hawa / karéta api / express

CADILLAC CATERA 3.0 1999-2001

CADILLAC CTS 3.0 2003-2004


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami