94705387 24579416 Throttle Awak pikeun


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

OEM No.

94705387

24579416

Hongké No.

E44B

Modél Mobil

Pabrik Cina

Ruian Hongke Xinde Electric Co., Ltd.

Bungkusan Rincian

Bungkusan nétral

bungkusan ngaropéa

Standar Manajemén Produksi

IATF 16949

Garansi

12 bulan

Saluran pamayaran

L/C, Western Union, D/P, D/A, T/T

Waktos pangiriman

30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran canggih (deposit + pembayaran final)

Saluran Logistik

FOB atanapi ku laut / hawa / karéta api / express


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami