-- PROFIL PERUSAHAAN

Ruian Hongke Xinde Electric Co., Ltd.

Ruian Hongke Xinde Electric Co., Ltd. ayana di Kota Tangxia, Kota Ruian, "Ibukota Bagian Otomatis sareng Motor Cina" anu kasohor di dunya.Pausahaan nyertakeun wewengkon leuwih ti 20 acres, kalawan aréa konstruksi leuwih ti 40.000 méter pasagi, sarta total investasi leuwih ti 20 juta USD.Éta mangrupikeun produsén anu khusus dina produksi awak throttle EFI sareng tuang.Miheulaan perusahaan nyaéta Zhejiang Hongke Electric Co., Ltd., anu parantos aub dina bagian-bagian mesin mobil langkung ti 20 taun.Sapanjang taun, rupa-rupa produk sapertos mékanis, semi-éléktronik, sareng badan throttle éléktronik anu dikembangkeun sareng diproduksi dumasar kana hasil panilitian parantos suksés diakui ku seueur pabrik mobil domestik sareng produsén sistem EFI sareng ngajaga dukungan jangka panjang.Hubungan koperasi ogé diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Rusia sareng pasar internasional sareng luar negeri anu sanés, sareng pisan disukai ku para nasabah.nilai kaluaran parusahaan geus tumuwuh steadily sanggeus 2018. Dina 2021, nilai kaluaran parusahaan bakal ngaleuwihan 10 juta USD.

default

Titik Mimitian Tinggi

Téknologi Luhur

Kualitas luhur

Kusabab ngadegna, parusahaan geus anut kana "tilu highs" prinsip "titik awal luhur, téhnologi luhur jeung kualitas luhur", dipandu ku "kualitas nyiptakeun nilai", ngadegkeun kualitas sarta sistem manajemen lingkungan luyu ketat jeung IATF 16949. standar, sarta diwanohkeun Jepang jeung Taiwan Advanced garis produksi processing awak kayaning puseur machining CNC sarta lathes, kitu ogé microcomputer pinuh otomatis otonom nguji kinerja garis assembly throttle awak dirancang pikeun nguji online tur parabot nguji-precision tinggi, dasarna sadar kontrol calakan. jeung operasi prosés produksi.

Hongke nyandak "dedikasikeun pikeun nyiptakeun produk kualitas luhur" salaku tujuanana.Urang tulus miharep yén dina dasar kaayaan win-win, urang warmly ngabagéakeun padagang domestik jeung asing nganjang tur nyieun cemerlang babarengan.