Ruian Hongke Xinde Electric Co., Ltd.

Alamat

No.501, Jalan Huahai, Zona Industri Xinhua, Kota Tangxia, Kota Ruian, Propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

+8615000517307

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami