• 【Automechanika Shanghai】New exhibition period released

    【Automechanika Shanghai】 jaman paméran anyar dirilis

    Dina raraga aktip gawé bareng jeung sarat gawé pencegahan sarta kontrol wabah pamaréntah lokal, 17th Automechanika Shanghai, mimitina dijadwalkeun dilaksanakeun dina ahir Nopémber taun ieu, bakal ditunda 1-4 Désémber 2022 di National Conve. .
    Maca deui
  • Our new factory with 5S

    pabrik anyar kami kalawan 5S

    Urang réngsé relokasi pabrik anyar dina 15 Maret 2021. Salian relokasi ka pabrik anyar, urang rencanana pikeun nerapkeun manajemén standar 5S dina dua nepi ka tilu taun ka hareup pikeun mawa konsumén layanan hadé, harga leuwih nguntungkeun, sarta kualitas luhur. pro...
    Maca deui
  • Basic introduction to the throttle body

    bubuka dasar pikeun throttle body

    Fungsi throttle body nyaéta ngadalikeun hawa anu asup kana mesin.Éta mangrupikeun awak anu tiasa dikontrol.Saatos hawa asup kana pipa asupan, éta bakal dicampurkeun sareng béngsin sareng janten campuran anu tiasa kaduruk, ku kituna ngalengkepan durukan sareng ngalaksanakeun padamelan.Throttle hurung...
    Maca deui
  • How to detect abnormal throttle body

    Kumaha ngadeteksi awak throttle abnormal

    Dina mesin béngsin sareng mesin gas alam, awak throttle mangrupikeun komponén inti tina sistem asupan.Fungsi utama na - ngadalikeun aliran hawa atawa gas campuran kana mesin, kukituna mangaruhan indikator kinerja relevan mesin.Dina jangka panjang ...
    Maca deui