bubuka dasar pikeun throttle body

Fungsi throttle body nyaéta ngadalikeun hawa anu asup kana mesin.Éta awak anu tiasa dikontrol.Saatos hawa asup kana pipa asupan, éta bakal dicampurkeun sareng béngsin sareng janten campuran anu tiasa kaduruk, ku kituna ngalengkepan durukan sareng ngalaksanakeun padamelan.Throttle mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling penting dina sistem mesin kendaraan EFI ayeuna.Bagian luhurna disambungkeun ka saringan hawa tina saringan hawa, sarta bagian handap disambungkeun ka blok mesin, nu sarua jeung tikoro tina mesin mobil.Darajat kokotor dina throttle ngabogaan loba ngalakukeun jeung naha mobil accelerates flexibly.Throttle bersih tiasa ngirangan konsumsi bahan bakar sareng tiasa ngajantenkeun mesin fleksibel sareng kuat.Badan throttle utamina kalebet kawat tarik tradisional sareng throttle éléktronik:

(1) Throttle mesin tradisional dioperasikeun ku kabel (kawat baja hampang) atawa uas a, hiji tungtung disambungkeun ka pedal akselerator, sarta tungtung séjén disambungkeun ka pelat linkage throttle.

(2) Karya throttle éléktronik utamana ngandelkeun sensor posisi throttle, nu ngatur sudut bukaan throttle nu nurutkeun énergi diperlukeun ku mesin, kukituna nyaluyukeun jumlah hawa asupan.

Henteu aya umur jasa khusus tina gabungan.Sacara umum, dianjurkeun pikeun ngaganti eta ngeunaan 20.000 nepi ka 40.000 kilométer.Nalika throttle dipaké pikeun lila, éta gampang pikeun ngahijikeun flap témbok hawa kana panto jero panto karbon dina hiji waktu, nu akumulasi.Sudut lawang dewan leutik, sarta nyerep deposit karbon mangaruhan volume input, nyieun speed skating luang.Bensin dicampurkeun kana campuran anu gampang kaduruk, ku kituna tiasa dianggo.Saringan hawa disambungkeun ka luhur jeung blok silinder disambungkeun ka handap, nu disebut tikoro tina mesin mobil.

2121

waktos pos: Dec-03-2021