Kumaha ngadeteksi awak throttle abnormal

Dina mesin béngsin sareng mesin gas alam, awak throttle mangrupikeun komponén inti tina sistem asupan.Fungsi utama na - ngadalikeun aliran hawa atawa gas campuran kana mesin, kukituna mangaruhan indikator kinerja relevan mesin.Salila pamakéan jangka panjang, awak throttle bakal ngalaman drift sinyal sensor posisi, sepuh cinyusu balik, deposit karbon, sarta macet zat asing.Dina kasus di luhur, ECU ngan ukur tiasa ngadeteksi kasalahan nalika aya kasalahan anu serius.Pikeun faults minor atawa Mun hiji Abnormalitas teu kapanggih dina jangka waktu, eta bakal mangaruhan salajengna indikator kinerja relevan mesin, kayaning kakuatan cukup jeung ngaronjat konsumsi bahan bakar.

Pikeun ngajawab masalah di luhur, makalah ieu ngadesain bagian deteksi.

Metodeu awak abnormal nyaéta pikeun manggihan masalah mimiti na ngingetkeun pamaké.

Métode deteksi kasalahan

Solusi téknis utama nyaéta ngagunakeun algoritma anu tangtu pikeun pariksa darajat bédana aliran hawa asupan dina padika itungan anu béda, sareng pikeun langkung ngagambarkeun naha throttle ayeuna normal.Rencana palaksanaan khusus nyaéta kieu:2121

(1) Nangtukeun aliran hawa asupan diitung kalawan parameter patali throttle salaku variabel A. Nilai spésifik A diitung ku rumus throttle dumasar kana bukaan throttle, bédana tekanan antara hareup jeung pungkur throttle, sarta diaméterna throttle.Aliran hawa asupan saleresna dikumpulkeun sareng diitung ku sénsor aliran atanapi sénsor tekanan post-throttle didefinisikeun salaku variabel B.

(2) Makalah ieu ngagunakeun laju aliran B sabenerna diitung ku sensor aliran atawa sensor tekanan pos-throttle salaku nilai akurat pikeun pariksa validitas variabel A, ku kituna pikeun deduce naha throttle nu abnormal.

(3) Mékanisme deteksi: Dina kaayaan normal, variabel A jeung B ampir sarua.Lamun faktor simpangan C A jeung B dina jangka waktu nu tangtu leuwih gede atawa sarua jeung nilai standar 1 atawa kurang atawa sarua jeung nilai standar 2, hartina throttle teu normal.Kasalahan kedah dipicu pikeun ngingetkeun pangguna pikeun ngarobih atanapi ngajaga.

(4) Faktor simpangan anu diitung ku variabel A jeung B dihartikeun salaku C, hartina nilai kumulatif integral tina babandingan bédana antara A jeung B jeung udagan A, anu dipaké pikeun ngagambarkeun simpangan antara dua dina hiji waktu t nu tangtu, jeung cara itunganana saperti kieu:

Dimana t nyaéta waktu nalika fungsi integral diaktipkeun unggal waktu.Nilai awal variabel C disetel ka 1, sarta variabel disimpen dina EEPROM unggal waktos T15 dipareuman, sarta nilai nu dibaca ti EEPROM sanggeus kakuatan hareup on pikeun ilubiung dina operasi integral.

(5) Dina sababaraha kaayaan kerja husus, kayaning fase mimiti-up, kaayaan kerja low-beban jeung gagal sensor patali, aliran A, B sorangan boga simpangan tangtu, dina urutan ulah kaayaan kerja sapertos ti mangaruhan judgment of gagalna sarta integrasi, Ku alatan éta, judgment sesar sarta integral tina simpangan faktor C ditambahkeun kana kaayaan sangkan D. Nalika kaayaan sangkan D patepung, deteksi sesar jeung itungan integral diaktipkeun.Kaayaan ngamungkinkeun D utamana ngawengku: ①Laju mesin aya dina rentang nu tangtu;②No knots Gagal patali awak;③The suhu, tekanan jeung sensor aliran gagal saméméh jeung sanggeus throttle nu;④Bukaan pedal akselerator langkung ageung tibatan nilai anu tangtu, jsb.


waktos pos: Dec-03-2021