pabrik anyar kami kalawan 5S

Urang réngsé relokasi pabrik anyar dina 15 Maret 2021.

Salian relocating ka pabrik anyar, urang rencanana pikeun nerapkeun manajemén 5S standar dina dua nepi ka tilu taun hareup pikeun mawa konsumén jasa hadé, harga leuwih nguntungkeun, sarta produk kualitas luhur.

Métode manajemén 5S dina situs, mode manajemén perusahaan modern, 5S nyaéta asihan (SEIRI), rectifying (SEITON), beberesih (SEISO), rapih (SEIKETSU), melek (SHITSUKE), ogé katelah "Lima Prinsip Konstan.

Mangpaat panghadéna tina manajemen 5S bisa diringkeskeun kana 5 Ss, nya éta safety, sales, standardization, satisfaction (customer satisfaction), jeung tabungan.

1. Mastikeun kasalametan (Safety)

Ku nerapkeun 5S, pausahaan mindeng bisa nyingkahan kahuruan atawa slips disababkeun ku leakage minyak;rupa-rupa kacilakaan sareng kagagalan anu disababkeun ku henteu patuh kana aturan kaamanan;polusi disababkeun ku lebu atawa polusi minyak, jsb Ku alatan éta, kaamanan produksi bisa dilaksanakeun.

2. Ngalegaan penjualan (Penjualan)

5S mangrupikeun salesman anu saé anu gaduh lingkungan anu bersih, rapih, aman sareng nyaman;parusahaan jeung workforce well-mumpuni mindeng meunang kapercayaan konsumén.

3. Standarisasi

Ngaliwatan palaksanaan 5S, kabiasaan niténan standar dibudidayakan di jero perusahaan, supados sadaya kagiatan sareng operasi dijalankeun saluyu sareng sarat standar, sareng hasilna saluyu sareng pangaturan anu direncanakeun, nempatkeun pondasi pikeun nyayogikeun. kualitas stabil.

4. Kapuasan Palanggan (Satisfaction)

Kotoran sapertos lebu, rambut, minyak, jsb sering ngirangan akurasi pamrosésan bahkan langsung mangaruhan kualitas produk.Saatos palaksanaan 5S, beberesih sarta beberesih dijamin, sarta produk kabentuk, disimpen, sarta dikirimkeun ka konsumén dina lingkungan hygienic alus, sarta kualitas stabil.

5. Nyimpen

Ngaliwatan palaksanaan 5S, di hiji sisi, waktu bantu produksi diréduksi jeung efisiensi gawé ningkat;di sisi anu sanésna, tingkat gagalna alat diréduksi, sareng efisiensi panggunaan alat ningkat, ku kituna ngirangan biaya produksi anu tangtu.

Toko Mesin

212 (1)
212 (2)
212 (3)
212 (4)

Bengkel Majelis

Laboratorium

212 (6)
212 (5)
212 (7)

Bagian Gudang

Kamar Konférénsi sareng Kantor Téknis

212 (8)
212 (9)

waktos pos: Dec-03-2021