Warta Industri

  • 【Automechanika Shanghai】New exhibition period released

    【Automechanika Shanghai】 jaman paméran anyar dirilis

    Dina raraga aktip gawé bareng jeung sarat gawé pencegahan sarta kontrol wabah pamaréntah lokal, 17th Automechanika Shanghai, mimitina dijadwalkeun dilaksanakeun dina ahir Nopémber taun ieu, bakal ditunda 1-4 Désémber 2022 di National Conve. .
    Maca deui